Добродошли на веб страницу АСКВА-е

Агенција за сертификацију, акредитацију и унапређење квалитета здравствене заштите РС је јавна установа чија је улога спровођење поступка сертификације и акредитације јавних и приватних здравствених установа на свим нивоима здравствене заштите као и праћење и унапређење квалитета здравствене заштите.

Новости

Активности АСКВА-е на пољу сертификације у периоду јули - децембар 2014. године

У другој половини 2014. године тим Агенције је спровело низ активности на пољу сертификације са великим бројем здравствених установа, како јавних тако и приватних. Поред организовања вањске оцјене за укупно 72 здравствене... Више детаља »

Завршна конференција пројекта "Подршка програму акредитације тимова породичне медицине, програму сертификације домова здравља и успоста

Конференција поводом завршетка пројекта "Подршка програму акредитације тимова породичне медицине, програму сертификације домова здравља и успостављању система за праћење квалитета у примарној здравственој заштити" одржана је... Више детаља »

Обавјештење - обука оцјењивача

Успјешно пријављени кандидати за Обуку оцјењивача АСКВА-е која ће се одржати у Бањој Луци путем e-maila бити ће обавијештени о свим информацијама и даљим корацима везано за одржавање обуке. Информације о наредним обукама које... Више детаља »

Учешће представника АСКВА-е на XV свјетском конгресу стерилизације

У организацији Чешког и словачког удружења за превенцију интрахоспиталних инфекција (Czech and Slovak Society for Nosocomial Infections Prevention - SPNN), у Прагу је, од 15. до 18.10.2014. одржан XV свјетски конгрес... Више детаља »

Сертификована прва болничка установа у Републици Српској

Са великим задовољством објављујемо да је JЗУ Болница „Др Младен Стојановић“ у Приједору успјешно спровела поступак сертификације чиме је ова болница стекла статус сертфиковане здравствене установе. Сертификацији болнице... Више детаља »

Архива вести