Novosti

Sertifikovane prve apoteke u Republici Srpskoj

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je ZU Apoteke „Biljana“ iz Banje Luke uspješno prošla postupak sertifikacije i stekla status sertfikovane apoteke. Postupak ocjenjivanja ZU Apoteke „Biljana“ sproveli su 22. maja 2013.… Više detalja »

Održana Godišnja radionica ESQH

U Zagrebu je 23. i 24. maja 2013. godine u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ održana Godišnja radionica Evropskog udruženja za kvalitet zdravstvene zaštite (ESQH) sa temom „Performance measurement in healthcare“. Radionicu… Više detalja »

Sporazum za planiranje druge faze Projekta mentalnog zdravlja u BiH

Uspješna saradnja Agencije za sertifikaciju, akreditaciju i unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite Republike Srpske i Projekta mentalnog zdravlja u Bosni i Hercegovini biće nastavljena produžetkom projektnih aktivnosti. Sporazum… Više detalja »

Obuke ocjenjivača za sertifikaciju zdravstvenih ustanova održane u Gradišci i Banjoj Luci

Obuka ocjenjivača za ocjenjivanje po standardima za sertifikaciju DZ i bolnica U OB Gradiška je u periodu 14-16. februar 2013. godine održana trodnevna Obuka ocjenjivača za ocjenjivanje po standardima za sertifikaciju domova… Više detalja »

Obavještenje - obuke ocjenjivača za sertifikaciju zdravstvenih ustanova

Uspješno prijavljeni kandidati za Obuku ocjenjivača za ocjenjivanje po standardima za sertifikaciju domova zdravlja i bolnica i Obuku ocjenjivača za ocjenjivanje po standardima za sertifikaciju apoteka će putem e-maila biti obaviješteni… Više detalja »

Obavještenje - obuka ocjenjivača za sertifikaciju apoteka

S obzirom da smo primili veći broj prijava od predviđenog broja polaznika "Obuke za ocjenjivače ASKVA-e za ocjenjivanje po standardima za sertifikaciju apoteka", nove prijave neće biti razmatrane. Informacije o obukama koje… Više detalja »

Obavještenje - obuka ocjenjivača za sertifikaciju DZ i bolnica

S obzirom da smo primili veći broj prijava od predviđenog broja polaznika "Obuke za ocjenjivače ASKVA-e za ocjenjivanje po standardima za sertifikaciju domova zdravlja i bolnica", nove prijave neće biti razmatrane. Informacije… Više detalja »

Sertifikovana prva zdravstvena ustanova u Republici Srpskoj

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je JZU Dom zdravlja Bijeljina uspješno prošao postupak sertifikacije čime su stekli status sertfikovane zdravstvene ustanove. Postupak ocjenjivanja Doma zdravlja sproveli su početkom decembra… Više detalja »

Akreditacija CMZ

Nastavak saradnje Agencije za sertifikaciju, akreditaciju i unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite RS sa Asocijacijom XY na Projektu mentalnog zdravlja realizuje se kroz aktivnosti na ostvarivanju projektnog cilja „Promovisanje… Više detalja »

Uvodna konferencija projekta „Podrška programu akreditacije timova porodične medicine, programu sertifikacije domova zdravlja i usposta

Agencija za sertifikaciju, akreditaciju i unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite Republike Srpske (ASKVA) i Jedinica za koordinaciju projekata Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske organizovali su u… Više detalja »